ballonvaart

Ochtend ballonvaart

  • 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket

Indien u in de ochtend een ballonvaart wilt maken, kunt u bij ons terecht. Bij Madou in Eeklo is het mogelijk om de ochtendpracht van heel België te ontdekken vanuit de lucht. U moet hiervoor vroeg uit de veren, maar eens u het magnifieke zicht ziet, is dat het allemaal waard. Bovendien is niets beter dan de frisse ochtendlucht. U kleedt zich het best sportief, waarbij u extra aandacht besteedt aan uw schoeisel. Sportieve schoenen zijn aangeraden, maar laarzen zijn geen overbodige luxe. Kleed u niet té warm, want koud is het daarboven in geen geval.

Wat mag u verwachten wanneer u in de ochtend een ballonvaart beleeft?

Tijdens de ballonvlucht, die ongeveer een uur duurt, kunt u zien hoe het eender waar in België onder u ontwaakt. U gaat samen met een piloot van ons ballonvaartbedrijf uit Eeklo op ontdekking en staat zeker verstelt van het ochtendgloren. Morgenstond heeft goud in de mond, dat ontdekt u zelf tijdens een ballonvaart in de vroege ochtend. Wij bieden onder andere ballonvaarten aan voor 2 of meer personen aan. Niets is romantischer dan een zonsopgang vanuit de lucht, ideaal dus voor een huwelijksaanzoek tijdens een ballonvaart. Bovendien kunt u zo’n ballonvaart in de ochtend combineren met een ontbijtje tijdens uw vlucht.

Reserveer snel uw ballonvaart

Ziet u een ballonvaart in de ochtend al helemaal voor u en kunt u niet meer wachten om in de vroege uren onze ballon te betreden? Reserveer dan snel via 0478/700.800. Bent u toch geen vroege vogel of wilt u een ballonvaart met de kinderen doen? U kunt ook later op de dag een vlucht boeken. Neem gauw een kijkje in ons assortiment aan ballonvluchten.

Reserveer uw vlucht

ballonvaart
regio ballonvaart