ballonvaart

Luchtballonvaart prijs

  • 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket

Luchtballonvaart voor een aantrekkelijke prijs

Wilt u een luchtballonvaart doen, tegen een goedkope prijs? Dan zit u goed bij Madou, gevestigd te Eeklo, maar actief in gans België. Ondanks onze aantrekkelijke prijzen, moet u niet inboeten op kwaliteit en veiligheid. Wij zijn actief in verschillende vaarregio’s op basis waarvan wij andere prijzen hanteren.

Vaarregio’s van een luchtballonvaart aan een goede prijs

Wij zijn actief in verschillende regio’s waaronder Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Ook het Groene Hart van Brussel is een populaire vaarregio. Op deze kaart krijgt u een grafisch overzicht te zien van waar wel (groen) of niet (rood) kan gevaren worden en de prijs van een luchtballonvaart in elke regio. Wij bieden een goedkope ballonvaart aan, weliswaar conform alle veiligheidsregels en keuringen.

Onze troeven!

Bij ons geniet u van een leuke luchtballonvaart tegen een aantrekkelijke prijs, maar toch krijgt u hiervoor heel wat troeven in ruil. Wat kan u verwachten wanneer u kiest voor Madou? Onze ervaren piloten verwelkomen u steeds met een vriendelijk onthaal, waarna zij u professioneel begeleiden. Voor vertrek volgt er een briefing aan de passagiers en de volgers. U maakt samen de warmeluchtballon gereed voor vertrek. De vlucht duurt ongeveer een uur. Hierna volgt een originele ballondoop en voorzien we dranken en versnaperingen voor iedereen. Voorts zijn onze troeven:

  • Een mooi petje met het logo van Madou.
  • Een verzekering van Aviabel.
  • Een luchtballonvaart van een uur.
  • Een uniek ballonvaartcertificaat.
  • Een verrassingspakket voor iedere passagier!

Boek uw goedkope ballonvaart bij ons, want bij ons zit u goed!

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende prijzen. Wij garanderen u altijd een goedkope en onvergetelijke ballonvaart. Stelt u zich toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op: 0478/700.800 of komt langs te Eeklo.

ballonvaart
regio ballonvaart