ballonvaart

Luchtballonvaart prijs

  • 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket

Wilt u een luchtballonvaart doen, tegen een goedkope prijs? Dan zit u goed bij Madou, gevestigd in Eeklo, maar actief in heel België. Bij ons kunt u een betaalbare luchtballonvaart beleven, zonder in te moeten boeten aan de kwaliteit en de veiligheid. Wij zijn actief in verschillende vaarregio’s op basis waarvan wij andere prijzen hanteren. Wilt u goedkoop met een ballon varen? Lees dan zeker verder!

Vaarregio’s van een luchtballonvaart aan een goede prijs

U kunt een betaalbare ballonvlucht bij ons boeken voor verschillende regio’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van een goedkope ballonvaart over uw eigen provincie? Of wilt u goedkoop met een ballon varen over het Groene Hart van Brussel? Bij ons kan het allemaal. Op deze kaart krijgt u een grafisch overzicht te zien van waar wel (groen en blauw) of niet (rood) kan gevaren worden en de prijs van een luchtballonvaart in elke regio. Wij bieden een betaalbare ballonvaart aan, weliswaar conform alle veiligheidsregels en keuringen zodat u veilig en goedkoop met een ballon kunt varen.

Een betaalbare ballonvaart bij ons is meer dan goedkoop met een ballon varen

Bij ons geniet u van een leuke luchtballonvaart tegen een aantrekkelijke prijs, maar toch krijgt u hiervoor heel wat troeven in ruil. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor een betaalbare ballonvlucht bij Madou? Onze ervaren piloten verwelkomen u steeds met een vriendelijk onthaal, waarna zij u professioneel begeleiden. Voor vertrek van de ballonvlucht wordt er een briefing voor de passagiers en de volgers gehouden. Nadien maakt u samen de warmeluchtballon gereed voor vertrek. De betaalbare ballonvlucht duurt ongeveer een uur. Hierna volgt een originele ballondoop en voorzien we dranken en versnaperingen voor iedereen. Voorts zijn onze troeven:

  • Een mooi petje met het logo van Madou
  • Een verzekering van Aviabel
  • Een uniek ballonvaartcertificaat
  • Een verrassingspakket voor iedere passagier

Wilt u genieten van de beste ballonvaarten? Dan wacht u het best niet te lang met het reserveren van uw goedkope ballonvaart! Wij kijken er alvast naar uit om u het Belgische luchtruim te laten ontdekken. Wilt u bijvoorbeeld genieten van een prachtige zonsopgang, tijdens een goedkope ballonvaart? Dan raden we een ballonvaart in de ochtend zeker aan! Bovendien kunt u daarbij ook meteen gaan voor een ballonvaart met een ontbijtje.

Boek uw goedkope ballonvaart bij ons, want bij ons zit u goed

Wij garanderen u altijd een goedkope en onvergetelijke ballonvaart. Stelt u zich toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en u een luchtballonvaart van uw dromen te bezorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op via het nummer 0478/700.800 of kom langs in Eeklo.

Reserveer uw vlucht

ballonvaart
regio ballonvaart