• 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket
Wilt u een prachtige ballonvlucht boeken? Dan bent u aan het juiste adres bij Madou in Eeklo! Wij bieden al vele jaren prachtige ballonvaarten aan doorheen West- en Oost-Vlaanderen. Ontdek zelf het prachtige landschap van Vlaanderen of vlieg mee over het Pajottenland vanuit de lucht met een vlucht van ons bedrijf.

Geniet van een prachtige ballonvlucht in Vlaanderen

Een ballonvlucht is een prachtige manier om het unieke landschap van Vlaanderen te zien vanuit een ander perspectief. Lijkt u dat ook wat? Dan kunt u dat met behulp van Madou uit Eeklo ontdekken! Bij ons kunt u verschillende soorten ballonvluchten boeken. Wilt u een ballonvlucht doen met uw 8 vrienden of individueel? Of als teambuilding met uw bedrijf? Of misschien wilt u een romantische ballonvaart boeken om uw partner ten huwelijk te vragen? Het is allemaal mogelijk bij ons. Ook vip-arrangementen behoren tot de opties. Zo kiest u steeds voor een ballonvlucht die aansluit bij uw wensen.

Reserveer uw vlucht

Wilt u ook een prachtige luchtballonvaart in Vlaanderen boeken? Laat u verrassen door de schoonheid die u krijgt voor een aantrekkelijke prijs. Ontdek snel de verschillende formules die wij aanbieden. Heeft u een keuze gemaakt? Boek dan door ons te bellen op: 0478/700.800. Heeft u nog vragen? Ook dan kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer.

ballonvaart
regio ballonvaart