• 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket

Wilt u een prachtige ballonvlucht maken over West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant? Dan bent u aan het juiste adres bij Madou in Eeklo! Wij bieden al vele jaren prachtige ballonvaarten aan. U kunt een ballonvaart maken doorheen West-Vlaanderen, bijvoorbeeld over het mooie Brugge, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant. Ontdek zelf het prachtige landschap van Vlaanderen en de rest van België vanuit de lucht met een ballonvaart van ons bedrijf.

Geniet van een prachtige ballonvlucht in Vlaanderen

Een ballonvlucht is een prachtige manier om het unieke landschap van Vlaanderen te zien vanuit een ander perspectief. Lijkt u dat ook wat? Dan kunt u dat met behulp van Madou uit Eeklo ontdekken! Bij ons ballonvaartbedrijf kunt u verschillende soorten ballonvluchten regelen. Wilt u een gezellige ballonvlucht met 2 personen? Of wat dacht u van een ballonvaart als teambuilding met uw bedrijf? Of misschien wilt u een romantische ballonvaart maken om uw partner ten huwelijk te vragen? Het is allemaal mogelijk bij ons. Ook vip-arrangementen behoren tot de opties. Zo kiest u steeds voor een ballonvlucht die aansluit bij uw wensen.

Reserveer uw vlucht

Wilt u ook een prachtige ballonvaart in Vlaanderen maken? Laat u verrassen door de schoonheid die u krijgt voor een aantrekkelijke prijs. Ontdek snel de verschillende formules die wij aanbieden. Heeft u een keuze gemaakt? Boek dan uw ballonvaart door ons te bellen op 0478/700.800. Heeft u nog vragen? Kijk dan zeker eens naar onze veelgestelde vragen. Komt u er niet uit? Ook dan kunt u ons uiteraard contacteren.

Reserveer uw vlucht

ballonvaart
regio ballonvaart