ballonvaart

Ballonvlucht in de buurt

  • 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket

Bent u op zoek naar een ballonvlucht in de buurt? Dan stopt uw zoektocht bij Madou. Ons familiebedrijf biedt ballonvluchten aan in heel het land, zodat u eender waar kan genieten van een geweldige ervaring. We beschikken over de meest moderne vloot van België, zodat u zeker weet dat alles perfect in orde is bij ons bedrijf uit Eeklo.

Wat kan u verwachten van een ballonvlucht in de buurt?

Bij Madou vindt u de beste ballonvaarten. Wat kan u concreet verwachten wanneer u een ballonvlucht in de buurt boekt bij ons? De ballonvlucht zelf duurt ongeveer een uurtje. U wordt eerst duidelijk gebriefd, zodat u weet wat er gaat gebeuren en helpt ook bij het opzetten van de ballon. Verder zijn er drankjes en versnaperingen voor iedereen voorzien en ontvangt elke deelnemer een verrassingspakket. Na de ballonvaart in West-Vlaanderen, of elders in het land, ontvangt u overigens een uniek certificaat. Zo kan u aan iedereen laten zien dat u deze prachtige ervaring heeft meegemaakt! Wenst u een last-minute ballonvaart te boeken? Kijk dan zeker of we momenteel vrije plaatsen hebben.

Boek uw ballonvlucht vandaag nog

Wilt u een ballonvlucht in de buurt boeken bij ons familiebedrijf? Reserveer dan snel en geniet van een ervaring die u zich nog lang zult herinneren. Bel naar het nummer 0478/700.800 of vul het contactformulier in. Wilt u meer weten over onze prijzen? Wij zijn altijd transparant en bezorgen u alle informatie die u nodig heeft.

Reserveer uw vlucht

ballonvaart
regio ballonvaart