ballonvaart

Ballonvaart West-Vlaanderen

  • 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket

Ballonvaart in West-Vlaanderen

Ons familiebedrijf heeft reeds 40 jaar ervaring in het ballonvaren, waardoor wij u een onvergetelijke ballonvaart rondom Brugge en elders in West-Vlaanderen kunnen aanbieden. Ons familiebedrijf vliegt ook vaak over het Groene Hart van Brussel. Wij nemen u mee naar ongeziene hoogtes en delen met plezier onze passie met u. Lees verder en ontdek meer!

Beleef een unieke ballonvaart in West-Vlaanderen

Wij verzorgen een gezellige ballonvaart voor particulieren en bedrijven in Brugge en West-Vlaanderen. Het kan gaan om een traditionele ballonvlucht, maar ook voor speciale gelegenheden kan u bij ons terecht. Dan kan u kiezen voor bijvoorbeeld een vip-ballonvaart in regio Brugge. Ook groepen (tot 120 passagiers) zijn welkom. In dat geval worden meerdere luchtballonnen ingezet. Kortom: alles is mogelijk bij deze expert in ballonvaart te West-Vlaanderen. Om zich comfortabel toegang te verschaffen tot de ballonmand werden alle ballonmanden bij Madou te Eeklo uitgerust met een instapdeur. Ideaal voor mindervaliden!

41 jaar ervaring in ballonvaren!

Madou uit Eeklo is een vaste waarde in de ballonluchtvaart. Al meer dan 40 jaar is ballonvaren een ware passie voor de familie Madou. Momenteel beschikken we over een van de meest moderne ballonvloten in België met meer dan 10 warmeluchtballonnen. Wij varen over gans België. Van de Kust over het binnenland tot diep in de Ardennen. De kostprijs van een ballonvlucht is afhankelijk van de geografische plaats waar er gevlogen wordt. 

Ideaal cadeau!

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Of wilt u iemand een luchtdoop als geschenk aanbieden? Zoekt u een cadeau voor Moederdag, een Lentefeest of een verjaardag? Bij Madou, gevestigd te Eeklo, maar actief in heel België, vindt u een prachtig en origineel geschenk voor iedere gelegenheid. U kan bij ons een cadeaubon verkrijgen voor een ballonvaart in Brugge of elders voor een of meerdere personen. Deze geschenkbon blijft een jaar geldig. Schenk iemand een unieke ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wist u trouwens dat hoogtevrees niet bestaat in een luchtballon? Lees er meer over bij de FAQ op onze website.

Ballonvaren is onze passie, die willen we graag met u delen. Madou is een familiebedrijf, waarin iedereen met open armen wordt ontvangen. Ontdek meer over onze luchtballonvaarten op onze website.
ballonvaart
regio ballonvaart