ballonvaart

Ballonvaart vip

  • 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket

Waan uzelf een echte vip tijdens een ballonvaart vip. Met onze arrangementen kan u in het gezelschap van 2 of meer personen boven de wolken in een privéluchtballon vertoeven. Reserveer vanaf €699,00. U kunt ook een vip ballonvlucht cadeau doen.

Wat is inbegrepen in de ballonvaart bij een vip-arrangement?

U kiest (onder voorbehoud) de opstijglocatie in België. Het is ook mogelijk dat wij de opstijglocatie kiezen. Wanneer u toekomt bij ons in Eeklo of de gekozen locatie, wacht u een vriendelijk onthaal met professionele begeleiding. We starten met een briefing voor de passagiers en de volgers. Daarna maken we samen de luchtballon klaar om te vertrekken. U geraakt eenvoudig aan boord via de instapdeur. De ballonvlucht duurt ongeveer een uur. Bij afloop volgt een originele ballondoop. We voorzien luxueuze dranken, versnaperingen en tapas voor iedereen. U gaat bovendien niet met lege handen naar huis: we geven u een certificaat voor de ballonvaart mee en voorzien een verrassingspakket voor iedere passagier. Wenst u een privé luchtballonvaart te doen, dan kan dat uiteraard. In dat geval zijn alleen uw groep en de piloot in de mand.

Reserveer nu snel uw vip ballonvaart

Wilt u ook een ballonvaart ervaren als vip? Wilt u deze activiteit doen als groep of met uw bedrijf? Ook als vrijgezellenuitje of onder vrienden is een luchtballonvaart een topervaring. Of wilt u een ballonvaart met de kinderen doen? Of waarom zou u niet van een ballonvaart gebruikmaken om uw huwelijksaanzoek te doen? Bij Madou in Eeklo kan het allemaal. Bent u helemaal overtuigd en klaar om in te stappen? Bel nu naar 0478/700.800.

Reserveer uw vlucht

ballonvaart
regio ballonvaart