ballonvaart

Ballonvaart teambuilding

  • 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket
Een ballonvaart is een leuke activiteit voor teambuilding. Het is een goede manier om uw medewerkers wat beter te leren kennen en bevordert ook de groepssfeer. In een fijne en informele sfeer beleeft u samen dit moment waarnaar u samen heeft toegewerkt. Bent u op zoek naar een onvergetelijk cadeau voor uw medewerkers? Bij Madou in Eeklo vindt u gegarandeerd een interessante formule voor een ballonvaart als teambuilding en dit in gans België.

Wat is inbegrepen in een ballonvaart voor teambuilding?

Wanneer u toekomt, wordt u eerst gebriefd door onze piloot. Daarna maakt u samen de warmeluchtballon klaar voor vertrek. U breekt hem nadien samen weer af. De ballonvaart van uw teambuilding duurt ongeveer een uur. Tijdens die ballonvaart van een uur leert u elkaar als groep in een ongedwongen sfeer nog beter kennen. Bij landing wacht u een aperitief en versnaperingen. Met onze meer dan 40 jaar ervaring in het ballonvaren weten we als geen ander hoe we een geslaagde bedrijfsvlucht moeten organiseren.

Keuze uit diverse bedrijfsformules

In onze diverse bedrijfsformules vindt u vast het ultieme uitje voor uw team. U kan kiezen uit een Flight Ticket (vanaf 4 volwassen personen) ter waarde van €440, een originele cadeaubon (groene vaarregio) ter waarde van €145, een VIP-ticket (groene vaarregio) ter waarde van €699, een VIP-ticket (blauwe vaarregio) ter waarde van €799, een originele cadeaubon (blauwe vaarregio) ter waarde van €170. Wenst u een privé ballonvaart te reserveren voor uw groep? Dat is zeker mogelijk.

Vaar mee met onze warmeluchtballon

Als u zoekt naar een onvergetelijke teambuilding voor uw groep medewerkers, is een luchtballonvaart van Madou uit Eeklo zeker iets voor u. De informele en ongedwongen sfeer bevordert zeker de teamgeest. Het is bovenal een geweldige manier om uw werknemers beter te leren kennen. Vaar mee met onze warmeluchtballon en ervaar deze onvergetelijke ervaring. Boek nu een ballonvaart voor uw groep: bel naar 0478/700.800 of vul het contactformulier in op onze website.

ballonvaart
regio ballonvaart