ballonvaart

Ballonvaart kinderen

  • 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket

Zoekt u een ballonvaart waar ook kinderen toegelaten zijn? Dat zit u goed bij Madou in Eeklo. Bij ons is het hele gezin welkom tijdens deze unieke ervaring. Zelfs de allerkleinsten zullen verbluft zijn van het prachtige uitzicht dat u hoog vanuit de lucht heeft. U zult zich zeker niet vervelen, want u kunt een spelletje ’Ik zie ik zie wat jij niet ziet…’ spelen vanuit onze warmeluchtballon. Wie weet ziet u zelfs uw eigen huis vanuit onze ballon. Ook dat is een fantastisch gegeven voor uw kleine spruit.

Waarom kiezen voor een ballonvaart met uw kinderen?

Tijdens de zomermaanden kan het soms uitdagend zijn om activiteiten met uw kinderen in te plannen. Daarom biedt een ballonvaart met de kinderen een prima oplossing. Er staat geen minimumleeftijd op het vliegen in een luchtballon. Let er wel op dat uw kind net groot genoeg is om over de rand van de mand heen te kijken. Vergeet ook niet dat deze ballonvaart met uw kinderen een uur duurt en dat het mogelijk is dat uw kind moeilijk een uur de aandacht erbij kan houden. Om veiligheidsredenen is het niet aangewezen om uw kind op uw arm te dragen.

Wat zijn onze vaarregio’s?

We varen over heel België, daar waar het is toegelaten om te varen met een luchtballon. U vindt een overzicht van onze vaarregio’s op onze prijzenpagina. Afhankelijk van de regio hanteren we andere prijzen.

Maak nu snel een afspraak voor uw luchtballon op kindermaat

Wij beschikken over een vloot van meer dan tien warmeluchtballonnen. Iedere luchtballon is uitgerust met een instapdeur waardoor u comfortabel kunt instappen. Als u dat wenst, kunt u ook een privé luchtballon reserveren voor u en uw kinderen. Dan zijn enkel u en de piloot aanwezig in de mand. Bezorg uw kinderen een dag die ze zich nog lang zullen herinneren en boek nu snel uw luchtballon op kindermaat bij Madou uit Eeklo. Dat kunt u doen door te bellen op het nummer 0478/700.800 of door ons contactformulier in te vullen.

Reserveer uw vlucht

ballonvaart
regio ballonvaart