ballonvaart

Ballonvaart huwelijksaanzoek

  • 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket

Een ballonvaart leidt tot een onvergetelijk huwelijksaanzoek en is dus de ideale manier om uw partner ten huwelijk te vragen. Verras uw geliefde met een uitje in de warmeluchtballon van Madou uit Eeklo en ga op uw knie hoog in de lucht. Geniet van het uitzicht over de prachtige landschappen samen met uw toekomstige echtgenoot of echtgenote. Zeker bij zonopgang heeft u gegarandeerd een dromerig scenario voor uw aanzoek.

Boek een ballonvaart voor een romantisch huwelijksaanzoek

Wenst u een persoonlijke touch te geven aan uw huwelijksaanzoek of heeft u enkele specifieke wensen hiervoor? Dat kan bij Madou! Bij ons kunt u een privé luchtballon boeken, zodat u van uw huwelijksaanzoek een persoonlijk moment maakt. Hierbij zijn enkel u en de piloot aanwezig in de mand. Onder voorbehoud mag u de opstijglocatie kiezen. Wij verzorgen luxueuze dranken, versnaperingen en tapas voor iedereen. Zo kunt u na de ballonvaart meteen uw geslaagd huwelijksaanzoek vieren! Aarzel niet om ons te contacteren! Samen kijken we naar het mogelijke. Madou uit Eeklo, actief in gans België, doet er alles aan om uw moment magisch en onvergetelijk te maken.

Een jaar later: jubileumvlucht

Wilt u na een jaar graag uw huwelijksaanzoek herbeleven met een nieuwe ballonvaart? Dat kan uiteraard. U bent van harte welkom om een jubileumballonvaart in te plannen bij Madou. Na de een uur durende luchtballonvaart klinken we er samen nog een glaasje op. We zien u graag terug voor een hopelijk jaarlijkse traditie. Bij Madou zijn we een grote familie en we ontvangen u met open armen ontvangen. Onze prijzen zijn afhankelijk van de vaarregio.

Reserveer nu uw romantische ballonvaart

Madou brengt u letterlijk naar de zevende hemel waardoor u voluit kunt genieten. Wij buigen ons over de organisatorische zaak zodat u enkel hoeft te wachten op het verlossende jawoord. Til uw huwelijksaanzoek naar een hoger niveau met onze ballonvaart. Boek nu via 0478/700.800.

Reserveer uw vlucht

ballonvaart
regio ballonvaart