ballonvaart

Ballonvaart cadeau 2 personen

  • 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket

Vindt u een ballonvaart ook een origineel cadeau voor 2 personen, bijvoorbeeld voor een verjaardag? Het is een unieke ervaring die de ontvangers nooit meer zullen vergeten. Ballonvaren kan het hele jaar door en is geschikt voor iedere gelegenheid. Doe iemand het avontuur van zijn leven cadeau met een cadeaubon van Madou uit Eeklo.

Doe een ballonvaart cadeau aan 2 of meer personen voor iedere gelegenheid

Een cadeaubon is het ideale geschenk voor een jubileum, Valentijn, Eerste of Plechtige Communie, Lentefeest, pensioen, huwelijk (aanzoek), Kerstcadeau, Nieuwjaarsgeschenk, Vaderdag of Moederdag. Een ballonvaart is dus een fijn cadeau voor 2 of meer personen en bij Madou schenken we u graag een geweldige ervaring.

Geef een ballonvaart cadeau voor een verjaardag

Een ballonvaart als verjaardagscadeau is een prachtig geschenk en de ontvanger zal zich deze schitterende ervaring levenslang herinneren. De jarige kan zich on top of the world voelen. Maak zijn of haar verjaardag nog specialer met een ballonvaart van Madou, gevestigd in Eeklo, maar actief in gans België, als verjaardagscadeau.

Het ideale relatiegeschenk voor bedrijven

Bent u een bedrijf en bent u op zoek naar een relatiegeschenk? Dan is een ballonvaart het ideale geschenk! Bovendien is deze activiteit ideaal voor een teambuilding. Tijdens deze unieke ervaring kunt u uw medewerkers in een ongedwongen en ontspannen sfeer beter leren kennen.

Hoe kan u een cadeaubon aanvragen?

Wilt u een ballonvaart cadeau doen voor 2 personen of voor een groep? Bij ons kan het allemaal. U kan dit doen door telefonisch contact op te nemen op het nummer: 0478/700.800. Maar u kan evengoed online bestellen door onze webshop te bezoeken.

Reserveer uw vlucht

ballonvaart
regio ballonvaart