ballonvaart

Ballonvaart 2 personen

  • 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket
Wilt u een leuke ballonvaart doen met slechts 2 personen? Bij Madou te Eeklo bieden we u graag een unieke, privé-ervaring met vip-ballonvluchten in heel België. Wilt u een ballonvaart met 3, 4 ofwel 8 personen? Ook dat kan bij ons! Lees verder en ontdek meer over onze mogelijkheden.

Ballonvaart voor 2 personen: vip of huwelijk

Als u een ballonvaart met slechts 2 personen wilt doen, kan dat bij ons met een vip-arrangement. Als u kiest voor een vip-arrangement, bent u zeker dat u een privé ballon heeft. Dat houdt in dat er naast de piloot en u niemand in de ballon aanwezig is. Wenst u een huwelijksaanzoek te doen tijdens een ballonvaart? Dat kan zeker bij Madou. We raden voor deze onvergetelijke ervaring een ochtend ballonvaart aan voor 2 personen. Niets schept een dromeriger decor dan de prachtige zonsopgang.

Een ballonvaart met 3 tot 8 personen

Bij Madou kunt u uiteraard ook een warmeluchtballon reserveren voor grotere groepen. Wij verwelkomen u graag voor een ballonvaart wanneer u met 3, 4 ofwel 8 personen komt. (Natuurlijk is het ook mogelijk om met meer dan 8 personen langs te komen. Hiervoor zullen we meerdere luchtballons gebruikt worden.) Bent u echter maar met 2 maar wenst u geen privé luchtballon te reserveren? Dan kunt u gewoon aansluiten bij een andere groep.

Onze troeven!

Wat houdt zo'n ballonvaart voor 2, 3 of 8 personen in? Wanneer u aankomt op de site vanwaar de luchtballon vertrekt, krijgt u eerst een briefing en een vriendelijk onthaal. U wordt professioneel begeleid door onze ervaren piloot. Samen maakt u de warmeluchtballon klaar voor vertrek. U betreedt de ballon via de instapdeuren. Na de een uur durende luchtballonvaart volgt een originele ballondoop. We voorzien dranken en versnaperingen voor iedereen. Ook gaat u niet met lege handen naar huis: u ontvangt een uniek ballonvaartcertificaat en een verrassingspakket.

Vlieg nu mee met onze warmeluchtballons

Met onze 40 jaar ervaring in het ballonvaren kunnen we u een onvergetelijke ervaring garanderen. Boek nu snel uw (last minute) ballonvaart met 2,3, 8 of meer personen. Bel snel naar 0478/700.800 om uw plaatsje te boeken!

ballonvaart
regio ballonvaart