ballonvaart

Ballonvaart 2 personen

  • 1 tot 100 passagiers mogelijk
  • Vluchten in Oost- en West-Vlaanderen
  • Luxe verrassingspakket

Wilt u een leuke ballonvaart maken met slechts 2 of 3 personen? Bij Madou in Eeklo bieden we u graag een unieke, privé-ervaring met ballonvluchten in heel België. Wilt u een grotere ballonvaart met bijvoorbeeld 8 personen maken? Ook dat kan bij ons! Lees verder en ontdek meer over onze mogelijkheden.

Verschillende arrangementen voor een ballonvaart voor 2 personen

Als u een ballonvaart met slechts 2 personen wilt maken, kan dat bij ons met een vip-arrangement. U bent dan zeker dat u een privé-ballon heeft. Dat houdt in dat er naast de piloot en u niemand in de ballon aanwezig is. Wenst u een huwelijksaanzoek te doen tijdens een ballonvaart? Dat kan zeker bij Madou. We raden voor deze onvergetelijke ervaring een ochtendballonvaart aan. Niets schept een dromeriger decor dan een ballonvaart met slechts 2 personen tijdens een prachtige zonsopgang. Heeft u een kindje en wilt u dat dit meegeniet van deze zalige ervaring? Dan kunt u uiteraard ook een ballonvaart voor 3 personen reserveren of kiezen voor onze ballonvaart speciaal voor kinderen.

Een ballonvaart met 3 tot 8 personen

Bij Madou kunt u uiteraard ook een warmeluchtballon reserveren voor grotere groepen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ballonvaart als teambuilding? Wij verwelkomen u graag voor een ballonvaart wanneer u met 3, 4 ofwel 8 personen komt. Natuurlijk is het ook mogelijk om met meer dan 8 personen langs te komen. Hiervoor zullen we meerdere luchtballons gebruikt worden. Bent u echter maar met 2, maar wenst u geen privéluchtballon te reserveren? Dan kunt u gewoon aansluiten bij een andere groep.

Hoe verloopt zo’n ballonvaart voor 2, 3, 8 of meer personen?

Wat houdt zo’n ballonvlucht voor meerdere mensen in? Wanneer u aankomt op de locatie vanwaar de luchtballon vertrekt, krijgt u eerst een briefing en een vriendelijk onthaal. U wordt professioneel begeleid door onze ervaren piloot. Samen maakt u de warmeluchtballon klaar voor vertrek. U betreedt de ballon via de instapdeuren. Na de een uur durende ballonvaart met 2, 3 of 8 personen volgt een originele ballondoop. We voorzien dranken en versnaperingen voor iedereen. Ook gaat u niet met lege handen naar huis: u ontvangt een uniek ballonvaartcertificaat en een verrassingspakket.

Vlieg nu mee met onze warmeluchtballons

Met onze jarenlange ervaring in het ballonvaren kunnen we u een onvergetelijke ervaring garanderen. Boek nu snel uw (last minute) ballonvaart met 2, 3, 8 of meer personen. Bel snel naar 0478/700.800 om uw plaatsje te reserveren of boek uw ballonvaart online! Bent u benieuwd naar de prijzen? Wij geven u maar al te graag alle nodige informatie!

Reserveer uw vlucht

ballonvaart
regio ballonvaart